Boluri umidificatoare

Afiseaza: 1-12 din 12 produse

 Filtre
Bolul umidificator este un accesoriu de confort pentru persoanele ce utilizează concentrator de oxigen, la domiciliu sau în unităţile medicale. Bolul umidificator are rolul de a oferi terapiei cu oxigen confort ridicat prin umidificarea oxigenului livrat de concentrator, prin porturile de conectare şi difuzie a bolului. Oxigenul cu aport de umiditate elimină senzaţia de gât şi gură uscată, realizează o hidratare îmbunătăţită a mucoasei nazale şi previne crearea de spute uscate.

Bolul umidificator se potriveşte la toate concentratoarele de oxigen staționare și principalele sisteme de oxigen cu flux continuu, care necesită umidificare.
Bolurile umidificatoare pot fi: de unică folosinţă, pentru un singur pacient (Perioda de utilizare: 90 zile - la domiciliu | 14 zile - în unităţi medicale) sau reutilizabile pentru mai mult pacienţi (bolurile autoclavabile, acestea permit sterilizarea în autoclavă oferind toate garanțiile de igienă)

Vasul bolului umidificator se va completa cu apă distilată sau demineralizată, între valorile minime şi maxime gradate pe vas. Se va folosi tipul acesta de apa pentru a evita depunerea de calcar pe instalaţia bolului umidificator.

Montarea bolului umidificator
     a) Umpleți rezervorul umidificatorului cu apă distilată. Nu supraîncărcați
     b) Înșurubați piulița conectorului situată în partea superioară a umidificatorului la portul de ieșire a concentratorului de oxigen. Asigurați-vă că este bine strâns.
Atașați tubulatura de oxigen 
     Conectaţi canula nazală sau furtunul perimetru direct la conectorul de evacuare a bolului umidificator.
     

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!