Inchiriere Concentrator Oxigen portabil Zen-O Lite

Producator: GCE Healthcare
990,00 Lei

Inchirieaza Rapid in regim privat. Plateste: Ramburs sau Online.
Informeaza-te! Oferim GRATUIT consultanta telefonica.
*Perioada minim contractuală este de 2 luni.

Tariful afisat: reprezinta valoarea chiriei lunare, facturata in baza unui contract


Precomanda

Durata de livrare: Se va comunica dupa confirmarea telefonica a comenzii

Limita stoc
Precomanda
Cod Produs: Rent-RS-00608-G-S Ai nevoie de ajutor? 0762024024
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (5)
  • Specificatii Tehnice
  • Sfaturi Utile
  • Review-uri (0)

 

Dimensiune (W×D×H): 249 mm × 97 mm × 235 mm (9.8" × 3.8" ×9.25")
Greutate: 2.5 kg (5.5 lbs) fără geanta de trasport

Alimentare:
     Alimentator AC : 100-240V AC(+/- 10%) 50-60 Hz intrare, 24V DC, 5.0A ieșire
     Alimentator DC : 11.5 - 16V DC intrare, 24V, 5.0A iesire
Concentație O2: 87% - 96% la orice setare
Presiune maximă la livrare Oxigen: 20.5 psi
Prag sensibilitate sesizare inspir: -0.12cm/H20
Umiditate utilizare: 5% to 93% ± 2% fără condensare
Temperatură:
     Utilizare: 5°C (41°F) : 40°C (104°F)
     Depozitare: -20°C (-4°F) : 60°C (140°F)
Setare: Ajustabilă între 1.0 și 5.0 cu pas de 0.5
Nivel de zgomotl: 37 dB(A)*
Altitudine utilizare (0 - 4,000 metrii) față de nivelul mării
Autonomnia bateriei: Aproximativ 4 ore la setarea 2

AVERTISMENT: Nu utilizați lubrifianți pe acest aparat sau pe niciunul dintre accesoriile acestuia.
ATENȚIE: Înlocuiți canula în mod regulat. Consultați distribuitorul sau medicul pentru a stabili cât de des trebuie înlocuită canula.

Curățarea și dezinfectarea
AVERTISMENT: Nu introduceți acest aparat în lichid. Nu expuneți la apă sau la precipitații.
Nu expuneți în condiții de praf.
ATENȚIE: Deconectați întotdeauna alimentarea și opriți aparatul înainte de curățare. Curățați exteriorul cu o cârpă moale ușor umezită cu apă cu săpun.
Nu utilizați aparatul înaine te de uscarea lui completă.

Important: Dispozitivul trebuie curățat extern săptămânal, accesoriile trebuie curățate după cum este necesar. Exteriorul dispozitivului și accesoriile acestuia trebuie curățate și dezinfectate, iar filtrul pacientului înlocuit înainte de livrarea către un pacient nou.

Durata de viață preconizată a dispozitivului este de 5 ani, cu excepția sitelor moleculare. Durata de viață a sitelor moleculare va depinde de condițiile de funcționare. Sitele moleculare reprezintă o componentă internă a dispozitivului și trebuie înlocuite numai de o persoană instruită. Dacă fantele de admisie și evacuare nu sunt blocate și dacă este activată alarma ventilatoarelor, contactați distribuitorul.

În timpul călătoriilor cu avionul: Deteriorarea sau scurtcircuitarea bateriei pot duce la supraîncălzirea bateriei și la incendiu. Aceste evenimente, la rândul lor, pot provoca vătămări corporale ale pasagerilor și, în cel mai rău caz, pentru anumite tipuri de baterii, un incendiu catastrofic al compartimentului pentru pasageri. Astfel, bateriile de litiu de rezervă transportate la bordul aeronavelor trebuie protejate separat împotriva scurtcircuitului prin plasarea în ambalaje originale separate, prin fixarea unor elemente de protecție pe terminalele expuse sau prin plasarea fiecărei baterii într-o pungă de plastic (de protecție) separată.


Avertizări:
1. Dispozitivul trebuie utilizat în sacul de transport pentru a asigura protecția împotriva pătrunderii lichidelor provenite de la ploaie și / sau scurgerile accidentale.
2. Există un risc de incendiu asociat cu echipamente și terapie cu oxigen. Nu utilizați lângă scântei sau flăcări deschise.
3. Setările de concentrație în regim puls de oxigen ar putea să nu corespundă oxigenului cu flux continuu.
4. Setările altor modele sau mărci de concentratoare portabili de oxigen nu corespund setărilor dispozitivului Zen-O ™.
5. Vântul sau curenții puternici pot afecta în mod negativ livrarea exactă a terapiei cu oxigen.
6. Copii sau orice alt pacient care nu poate comunica disconfort pot necesita monitorizare suplimentară pentru a evita vătămarea.
7. Fumatul (inclusiv țigaretele electronice) în timpul terapiei cu oxigen este periculos și este susceptibil de a provoca arsuri faciale, vătămări grave sau moartea pacientului și a altor persoane prin incendiere. Nu permiteți fumatul sau flăcările deschise în aceeași cameră împreună cu concentratorul portabil de oxigen sau orice accesorii pentru transportul oxigenului. Dacă fumați, trebuie să opriți întotdeauna concentratorul de oxigen, scoateți canula și părăsiți încăperea unde se află fie canula, fie concentratorul. Dacă nu puteți părăsi încăperea, trebuie să așteptați 10 minute după ce fluxul de oxigen a fost oprit.
8. Folosiți numai loțiuni bazate pe apă care sunt compatibile cu oxigenul, înainte și în timpul terapiei cu oxigen. Nu utilizați niciodată loțiuni sau unguente pe bază de petrol sau ulei, când utilizați dispozitivul pentru a evita riscul de incendiu și arsuri.
9. Flăcările deschise în timpul terapiei cu oxigen sunt periculoase și pot provoca incendii sau deces. Nu lăsați flacăra deschisă la o distanță mai mică de 3 metri (10 picioare) de concentratorul de oxigen sau de orice accesoriu care transportă oxigenul.
10. Oxigenul facilitează pornirea și răspândirea focului. Nu lăsați canulula nazală pe cuvertura patului sau pe pernele scaunului dacă concentratorul este pornit dar nu este folosit; oxigenul va face ca materialele să fie inflamabile. Opriți concentratorul atunci când nu îl utilizați pentru a preveni acumularea oxigenului.
11. Pericol de explozie. Nu utilizați în prezența anestezicelor inflamabile!
12. Nu utilizați acest aparat în prezența poluanților sau fumului.
13. Nu scufundați acest dispozitiv în lichid. Nu expuneți la apă sau la precipitații. Nu expuneți în condiții de praf.
14. Nu utilizați un dispozitiv sau un accesoriu care să prezinte vreun semn de deteriorare.
15. Nu utilizați lubrifianți pe acest dispozitiv sau pe niciunul dintre accesoriile acestuia.
16. Utilizarea acestui aparat la o altitudine mai mare de 4.000 m sau în afara domeniului de temperaturi de la 5 ° C la 40 ° C (104 ° F) sau în afara domeniului de umiditate de 5% până la 93% pot afecta în mod negativ debitul și procentul de oxigen și, în consecință, calitatea tratamentului. Când nu este utilizat, dispozitivul trebuie depozitat într-un mediu curat și uscat între -20 ° C și 60 ° C (-4 ° F și 140 ° F). Utilizarea și / sau depozitarea în afara condițiilor valabile pot duce la deteriorarea produsului.
17. Asigurați-vă întotdeauna că cel puțin o baterie este introdusă înainte de a utiliza acest dispozitiv.
18. Dacă vă simțiți rău sau resimțiți disconfort în timpul utilizării acestui dispozitiv, contactați-l pe medicul dumneavoastră sau solicitați imediat asistență medicală pentru a evita vătămarea corporală.
19. Furnizorul dvs. de oxigen la domiciliu trebuie să verifice compatibilitatea dispozitivului și a tuturor accesoriilor utilizate înainte de utilizare. Pentru a vă asigura că beneficiați de cantitatea terapeutică de oxigen pentru starea dvs. medicală, dispozitivul și accesoriile trebuie utilizate numai după ce unul sau mai multe setări au fost stabilite sau prescrise pentru dumneavoastră de către un specialist în domeniul sănătății.
20. Cablul electric și tubulatura ar putea prezenta un pericol de împiedicare sau strangulare. Păstrați departe de copii și animale de companie.
21. Nu dezasamblați sau modificați acest aparat sau vreunul din accesoriile acestuia. Demontarea poate crea un pericol de electrocutare și va anula garanția. Contactați distribuitorul pentru a fi întreținut de personal autorizat.
22. Utilizați numai piese de schimb recomandate de producător pentru a asigura funcționarea corectă și pentru a evita riscul de incendiu și arsuri.
23. Nu reparați și nu efectuați lucrări de service în timp ce aparatul este pornit.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!