Concentrator de Oxigen portabil Zen-O

Producator: GCE Healthcare
12.990,00 Lei 11.790,00 Lei

Modalităţi de plată: Ramburs, Card bancar sau Rate fara dobanda 
Posibilitate de închiriere rapidă | Consultanţă telefonică gratuită 
Manual de utilizare în limba română
Livrare prin curierat rapid cu verificare colet

Garantie tehnica: 24 de luni


Produs fabricat in: United Kingdom


Precomanda

Durata de livrare: Se va comunica dupa confirmarea telefonica a comenzii

Limita stoc
Precomanda
Cod Produs: RS-00502-G-S Ai nevoie de ajutor? 0762024024
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Video (6)
 • Specificatii Tehnice
 • Sfaturi Utile
 • Plata in rate
 • CREDIT Online
 • Review-uri (0)
       Terapia cu oxigen pe termen lung (LTOT) este o metoda de tratament pentru mulți pacienți cu hipoxemie cronică stabilă, adesea cauzată de tulburari respiratorii. Durata și calitatea vieții pacienților sunt îmbunatațite în mod proporțional cu durata terapiei cu oxigen (oxigenoterapiei). Zen-O este un concentrator de oxigen portabil proiectat si fabricat de catre divizia medicala GCE Healthcare United Kingdom, fiind o solutie pentru majoritatea pacienților activi care necesita terapiei cu oxigen. Concetratorul de oxigen Zen-O este mic și portabil dar totuși suficient de puternic pentru a asigura un debit de oxigen de 2 LPM (litri pe minut). 

Caracteristici principale:
 • Rate responsive therapy™(RRT)
Spre deosebire de alte aparate care asigura un volum fix de oxigen, Zen-O creste automat volumul de oxigen livrat daca frecventa respiratorie a unui pacient creste.
 • Doua moduri de livrare a oxigenului          
Concetratorul de oxigen portabil Zen-O ofera pacienților tot ce e mai bun. Pacienții pot alterna între terapia cu oxigen în flux continuu sau în modul puls.
 • Simplu si usor de utilizat
Concetratorul de oxigen portabil Zen-O este proiectat cu gândul la pacienți. Este ușor de folosit, având un buton de operare intuitiv și afișaj LCD.
 • Modul ECO
Caracteristica Eco Mode permite utilizatorilor sa schimbe functionarea aparatului de la Rate Responsive (sensibil la frecventa respiratorie) la Fixed Minute Volume (volum fix pe minut) pentru o mai lunga durata a bateriei.
 • Modul AUTO
Caracteristica Auto Mode se activeaza dupa 60 de secunde daca nu este detectata respiratie, aparatul furnizând automat utilizatorului impulsuri la o frecventa de 18 inspiratii pe minut. Aceasta caracteristica permite ca utilizatorii sa continue sa primeasca oxigen în cazul în care canula s-a deplasat.
 • Site moleculare usor de folosit
Concetratorul de oxigen portabil Zen-O este prevazut cu site moleculare care pot fi înlocuite cu usurinta de majoritatea furnizorilor de aparatura medicala, fara a fi nevoie ca aparatul sa îi fie returnat distribuitorului.
 • Fabricat la standarde inalte
Concetratorul de oxigen portabil Zen-O este fabricat în UK conform standardelor stricte ale Directivei Medicale Europene, Administrației Alimentare și a Medicamentului din SUA și Administrației Federale a Aviației din SUA.
 • Alarme
Dispozitivul este proiectat cu diverse alarme sonore și vizuale, ca de exemplu: baterie descarcată, respirație nedetectată, solicitare service și concentrație scazută a oxigenului.
Concentratie de oxigen:  87% - 96%
Debit de oxigen livrat:
 a) Mod flux continuu: 1 – 2 LPM (litri pe minut). Setari: 0.5 / 1 / 1.5 / 2. 
 b) Mod Puls: 1 – 6 . Setari: 1 = 11 ml, 2 = 22 ml, 3 = 33 ml , 4 = 44 ml , 5 = 55 ml , 6 = 66 ml.  
 *pt. 20 BPM (Breaths Per Minute = Respirații pe minut) la setarea 6, Zen-O furnizeaza un debit de 1320 ml de oxigen per minut.
Dimensiuni: 21.2 x 16.8 x 31.3 cm  
Greutate cu baterie 12 celule: 4.66 kg 
Nivel zgomot:
 - 38 dBA pt. setarea 2, mod Puls
 - 46 dBA pt. setarea 6, mod Puls
 - 52 dBA pt. setarea 2, mod Flus continuu
Temperatură:
 - 
Operare: 5°C (41°F) : 40°C (104°F)
 - Depozitare: -20°C (-4°F) : 60°C (140°F)
Surse de alimentare:
a)    alimentator curent alternativ (AC): 100-240V, 50-60 Hz. Intrare: 24V DC, 6.25A ieșire.
b)    alimentator curent continuu (DC): 11.5 - 16V. Intrare: 19V, 7.9A ieșire
c)    baterie reincarcabila: 
       - Lithium Ion,  14.4V, 6.6Ah, 97Wh.
       - timp de incarcare: aprox. 4 ore, la setarea 2 in mod puls si 18 BPM 
       - autonomie: 
       Setare                         1 baterie          2 baterii
       Puls 1.0______________4:00 ore_______8:00 ore
       Puls 2.0______________4:00 ore_______8:00 ore
       Puls 3.0______________3:00 ore_______6:00 ore
       Puls 4.0______________2:15 ore_______4:30 ore
       Puls 5.0______________2:00 ore_______4:00 ore
       Puls 6.0______________1:15 ore_______3:30 ore
       Flux continuu 0.5 ___ 3:00 ore_______6:00 ore
       Flux continuu 1 _____ 1.45 ore_______3:30 ore
       Flux continuu 1.5____ 1.15 ore_______2:30 ore
       Flux continuu 2 _____ 0.45 ore_______1:30 ore

AVERTISMENT: Nu utilizați lubrifianți pe acest aparat sau pe niciunul dintre accesoriile acestuia.
ATENȚIE: Înlocuiți canula în mod regulat. Consultați distribuitorul sau medicul pentru a stabili cât de des trebuie înlocuită canula.

Curățarea și dezinfectarea
AVERTISMENT: Nu introduceți acest aparat în lichid. Nu expuneți la apă sau la precipitații. Nu expuneți în condiții de praf.
ATENȚIE: Deconectați întotdeauna alimentarea și opriți aparatul înainte de curățare. Curățați exteriorul cu o cârpă moale ușor umezită cu apă cu săpun.
Nu utilizați aparatul înaine te de uscarea lui completă.

Important: Dispozitivul trebuie curățat extern săptămânal, accesoriile trebuie curățate după cum este necesar. Exteriorul dispozitivului și accesoriile acestuia trebuie curățate și dezinfectate, iar filtrul pacientului înlocuit înainte de livrarea către un pacient nou.

Durata de viață preconizată a dispozitivului este de 5 ani, cu excepția sitelor moleculare. Durata de viață a sitelor moleculare va depinde de condițiile de funcționare. Sitele moleculare reprezintă o componentă internă a dispozitivului și trebuie înlocuite numai de o persoană instruită. Dacă fantele de admisie și evacuare nu sunt blocate și dacă este activată alarma ventilatoarelor, contactați distribuitorul.

În timpul călătoriilor cu avionul: Deteriorarea sau scurtcircuitarea bateriei pot duce la supraîncălzirea bateriei și la incendiu. Aceste evenimente, la rândul lor, pot provoca vătămări corporale ale pasagerilor și, în cel mai rău caz, pentru anumite tipuri de baterii, un incendiu catastrofic al compartimentului pentru pasageri. Astfel, bateriile de litiu de rezervă transportate la bordul aeronavelor trebuie protejate separat împotriva scurtcircuitului prin plasarea în ambalaje originale separate, prin fixarea unor elemente de protecție pe terminalele expuse sau prin plasarea fiecărei baterii într-o pungă de plastic (de protecție) separată.


Avertizări:
1. Dispozitivul trebuie utilizat în sacul de transport pentru a asigura protecția împotriva pătrunderii lichidelor provenite de la ploaie și / sau scurgerile accidentale.
2. Există un risc de incendiu asociat cu echipamente și terapie cu oxigen. Nu utilizați lângă scântei sau flăcări deschise.
3. Setările de concentrație în regim puls de oxigen ar putea să nu corespundă oxigenului cu flux continuu.
4. Setările altor modele sau mărci de concentratoare portabili de oxigen nu corespund setărilor dispozitivului Zen-O ™.
5. Vântul sau curenții puternici pot afecta în mod negativ livrarea exactă a terapiei cu oxigen.
6. Copii sau orice alt pacient care nu poate comunica disconfort pot necesita monitorizare suplimentară pentru a evita vătămarea.
7. Fumatul (inclusiv țigaretele electronice) în timpul terapiei cu oxigen este periculos și este susceptibil de a provoca arsuri faciale, vătămări grave sau moartea pacientului și a altor persoane prin incendiere. Nu permiteți fumatul sau flăcările deschise în aceeași cameră împreună cu concentratorul portabil de oxigen sau orice accesorii pentru transportul oxigenului. Dacă fumați, trebuie să opriți întotdeauna concentratorul de oxigen, scoateți canula și părăsiți încăperea unde se află fie canula, fie concentratorul. Dacă nu puteți părăsi încăperea, trebuie să așteptați 10 minute după ce fluxul de oxigen a fost oprit.
8. Folosiți numai loțiuni bazate pe apă care sunt compatibile cu oxigenul, înainte și în timpul terapiei cu oxigen. Nu utilizați niciodată loțiuni sau unguente pe bază de petrol sau ulei, când utilizați dispozitivul pentru a evita riscul de incendiu și arsuri.
9. Flăcările deschise în timpul terapiei cu oxigen sunt periculoase și pot provoca incendii sau deces. Nu lăsați flacăra deschisă la o distanță mai mică de 3 metri (10 picioare) de concentratorul de oxigen sau de orice accesoriu care transportă oxigenul.
10. Oxigenul facilitează pornirea și răspândirea focului. Nu lăsați canulula nazală pe cuvertura patului sau pe pernele scaunului dacă concentratorul este pornit dar nu este folosit; oxigenul va face ca materialele să fie inflamabile. Opriți concentratorul atunci când nu îl utilizați pentru a preveni acumularea oxigenului.
11. Pericol de explozie. Nu utilizați în prezența anestezicelor inflamabile!
12. Nu utilizați acest aparat în prezența poluanților sau fumului.
13. Nu scufundați acest dispozitiv în lichid. Nu expuneți la apă sau la precipitații. Nu expuneți în condiții de praf.
14. Nu utilizați un dispozitiv sau un accesoriu care să prezinte vreun semn de deteriorare.
15. Nu utilizați lubrifianți pe acest dispozitiv sau pe niciunul dintre accesoriile acestuia.
16. Utilizarea acestui aparat la o altitudine mai mare de 4.000 m sau în afara domeniului de temperaturi de la 5 ° C la 40 ° C (104 ° F) sau în afara domeniului de umiditate de 5% până la 93% pot afecta în mod negativ debitul și procentul de oxigen și, în consecință, calitatea tratamentului. Când nu este utilizat, dispozitivul trebuie depozitat într-un mediu curat și uscat între -20 ° C și 60 ° C (-4 ° F și 140 ° F). Utilizarea și / sau depozitarea în afara condițiilor valabile pot duce la deteriorarea produsului.
17. Asigurați-vă întotdeauna că cel puțin o baterie este introdusă înainte de a utiliza acest dispozitiv.
18. Dacă vă simțiți rău sau resimțiți disconfort în timpul utilizării acestui dispozitiv, contactați-l pe medicul dumneavoastră sau solicitați imediat asistență medicală pentru a evita vătămarea corporală.
19. Furnizorul dvs. de oxigen la domiciliu trebuie să verifice compatibilitatea dispozitivului și a tuturor accesoriilor utilizate înainte de utilizare. Pentru a vă asigura că beneficiați de cantitatea terapeutică de oxigen pentru starea dvs. medicală, dispozitivul și accesoriile trebuie utilizate numai după ce unul sau mai multe setări au fost stabilite sau prescrise pentru dumneavoastră de către un specialist în domeniul sănătății.
20. Cablul electric și tubulatura ar putea prezenta un pericol de împiedicare sau strangulare. Păstrați departe de copii și animale de companie.
21. Nu dezasamblați sau modificați acest aparat sau vreunul din accesoriile acestuia. Demontarea poate crea un pericol de electrocutare și va anula garanția. Contactați distribuitorul pentru a fi întreținut de personal autorizat.
22. Utilizați numai piese de schimb recomandate de producător pentru a asigura funcționarea corectă și pentru a evita riscul de incendiu și arsuri.
23. Nu reparați și nu efectuați lucrări de service în timp ce aparatul este pornit.

Produsele OXIGEN24.RO pot fi achizitionate acum si in rate fara dobanda, prin urmatoarele instrumente de plata procesate de PayU, EuPlatesc, Libra Bank, Raiffeisen Bank si Cetelem.


Star BT – de la 2 la 12 rate:
Folosind cardul StarBT, de la Banca Transilvania, poti cumpara de la oxigen24.ro in maxim 12 rate fara dobanda.
Cu orice card Visa sau Mastercard poti cumpara online dispozitivul de care ai nevoie in rate (2 - 12 rate) fara domanda .
Nu ai inca Star Card? Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:
In orice unitate Banca Transilvania
Online pe 
www.starbt.ro
Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337
----------------------------------------------------------

Cardul Raiffeisen Bank pana la 12 rate:
Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.
Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.
Online in rate fara dobanda prin Card de Cumparaturi emis de Raiffeisen Bank.
Daca detii un Card de Cumparaturi de la Raiffeisen bank, poti achita în maxim 12 rate fara dobanda.
Pentru orice informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati!
Online pe 
www.raiffeisen.ro
Sunati la 0040213 029 141----------------------------------------------------------
 

Cardul BUN DE PLATA de la BCR - de la 2 la 12 rate:
E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobanda. Plateste prin cardul tau de credit BCR pe www.oxigen24.ro si beneficiezi de maxim 12 rate fara dobanda!
Nu ai inca Cardul BUN DE PLATA? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice unitate BCR
Online pe 
www.bcr.ro
Sunati la InfoBCR: 0800.801.BCR (0800.801.227)
----------------------------------------------------------

BRD Bank– de la 2 la 6 rate:
Cumpara online prin cardurile BRD Bank in 2, 3, 4, 5 sau 6 rate fara dobanda.
Cardul BRD Bank iti ofera posibilitatea sa beneficiezi de ofertele oxigen24.ro in maxim 6 rate online fara dobanda.
Nu ai inca Card BRD Bank? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice sucursala BRD Bank sau,
Online pe 
www.brd.ro
Sunati la 0800 803 803 (apel gratuit in reteaua Telekom)/ 021 302 6161 ----------------------------------------------------------

BRD Finance - de la 1 la 12 rate:
De acum, poti sa cumperi dispozitivul recomandat in rate cu 0% dobanda prin cardurile BRD Finance, platind direct pe site-ul oxigen24.ro.
Folosind cardurile BRD Finance poți plati cumpărăturile în 1, 3, 4, 5, 6, 9, 10 sau 12 rate cu 0% dobanda.
Nu ai inca Card BRD Finance? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice sucursala BRD Finance sau,
Online pe 
www.brdfinance.ro
Sunati la 0213 014 830----------------------------------------------------------

Alpha Bank – de la 2 la 12 rate:
Poti cumpara dispozitivul recomandat de medicul specialist online prin cardul Alpha Bank in 12 rate fara dobanda. Cu cardul Alpha Bank poti cumpara dispozitivul de care ai nevoie online cu pana la 12 rate fara dobanda si poti acumula 5% puncte bonus in contul tau.
Nu ai inca Card Alpha Bank? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice sucursala Alpha Bank sau,
Online pe 
www.alphabank.ro
Sunati la 0800 825 742

----------------------------------------------------------
Cetelem - card sau credit online
Posibilitatea achizitie dispozitivului medical dorit, de la oxigen24 prin urmatoarele produse de finantare:
a) 12 rate fara dobanda Detalii: Dobanda 0%, Valoare minima a cosului de cumparaturi 1.500 lei, Perioada: rate fixe in 12 luni, Oferta valabila pana la sfarsitul anului 2018.
b)  Reflectie 3 luni Detalii: Dobanda 39%, Valoarea minima a cosului de cumparaturi 300 lei, Perioada: 6 - 60 luni, Detalii oferta: Clientul nu plateste nicio rata timp de 3 luni de la achizitia produselor. Dupa 3 luni alege: fie sa plateasca integral comanda (fara niciun cost) fie in rate fixe cu dobanda. 
Online pe 
www.cetelem.ro
Sunati la 0213 051 240


----------------------------------------------------------

Card Avantaj – de la 1 la 12 rate:
Beneficiaza acum de dispozitivul recomandat de medic prin Card Avantaj in maxim 12 rate fara dobanda.
Ai pana la 12 rate fara dobanda pentru platile efectuate online cu pana la 45 de zile perioada de gratie.
Nu ai inca Card Avantaj? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice sucursala Credit Europe Bank sau,
Online pe 
www.cardavantaj.ro
Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea)

----------------------------------------------------------
Optimo Card – 20, 24 sau 36 de rate:
Optimo Card este un instrument de plata ce ofera clientilor posibilitatea de a face achizitii de bunuri cu valoare mare, in rate extinse, 20, 24 sau 36 de rate, in reteaua comerciantilor parteneri pe teritoriul Romaniei, singurul cost al acestuia fiind dobanda de 19% /an.
Nu ai inca Optimo Card? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice unitate Credit Europe Bank
Online pe 
www.optimocard.ro
Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea)

----------------------------------------------------------

Cardul Piraeus Bank de la 2 la 12 rate:
La magazinul oxigen24.ro ai acum pana la 12 rate fara dobanda platind cu cardul tau de credit de la Piraeus Bank! Plateste direct in magazinul nostru www.oxigen24.ro cu cardul de credit Visa Exact sau Visa Exclusive Gold si beneficiaza imediat de tratamentul recomandat de medicul specialist.
Nu ai inca Cardul BUN DE PLATA? Aplica acum pentru un card de cumparaturi:
In orice unitate Piraeus Bank
Online pe 
www.piraeusbank.ro
Sunati la 0213 036 969 (apel din reteaua Romtelecom) sau 0800.801.802 (TelVerde)

Plateste-ti cumparaturile prin Credit Online
Ai pana la 60 de rate lunare

Cum?

 • Alegi ca metoda de plata Libra Credit
 • Iti personalizezi creditul in cateva minute cu chatbotul nostru Mihai
 • Semnezi electronic contractul de credit si primesti comanda prin curier

Cat te costa?

 • Dobanda credit variabila: ROBOR 3M + 8,85%
 • DAE: 12,67%
 • Suma minima: 1.000 Lei
 • Suma maxima: 20.000 Lei
 • Zero Comisioane (analiza, administrare)
 • Plan de rambursare: rate lunare egale sau descrescatoare

Exemplu reprezentativ de calcul: pentru un credit de 20.000 lei pe 5 ani cu 60 rate, platesti o rata lunara de 445 lei, rata anuala a dobanzii este 12,00%, cu DAE 12,67%, valoarea totala de rambursat fiind 26.700,12 lei.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!